Werkwijze overname

Zoals je misschien al ervaren hebt, is het verkopen van een tweedehandsauto niet altijd gemakkelijk. Je kreeg niet de prijs die je in gedachten had of, erger, de verkoop is met een slecht gevoel beëindigd. Wij kunnen je hierin bijstaan en je dit proces uit handen nemen.

Hoe gaan we te werk?

Nadat je contact met ons opnam, bespreken we samen de hoogst haalbare verkoopprijs en beslissen we timing van de verkoop. Je brengt de wagen tot bij ons of wij zorgen voor het transport. We inspecteren de auto volledig technisch en visueel en brengen deze in perfecte staat. We reinigen professioneel de carrosserie en geven het interieur een dieptereiniging. Eventuele lakschade wordt vakkundig hersteld.

We adverteren de wagen op de meest populaire websites zoals Autoscout24, 2deHands, Mobile.de… Hiervoor maken we duidelijk foto’s en video’s en we beschrijven nauwkeurig de auto. We communiceren met potentiële kopers en handelen de verkoop af.

Eenmaal de verkoop gesloten, stort de koper het bedrag rechtstreeks op jouw bankrekening.

DSC01276 Large

Verkoop je auto

Geen tijd, zin of vertrouwen om zelf je auto aan de man te brengen? Wil je je wagen onder de beste omstandigheden kunnen verkopen, zodat je zeker weet dat jouw koper de beste keuze maakt? Laat ons jou helpen!

Verkoop je auto
DSC01461 Large