Kwaliteit

Bij ACB Auto selecteren we zorgvuldig enkel de meest kwaliteitsvolle wagens. Elke wagen die bij ons binnenkomt, krijgt de nodige aandacht en zorg die hij verdient.

Met onze ervaring en passie zorgen we ervoor dat elke wagen klaar is voor comfortabel rijplezier. Daar kan je van op aan!

We reinigen het exterieur...

Wanneer een auto bij ons bedrijf binnenkomt, krijgt deze een professionele poetsbeurt. We behandelen de motorruimte, wielkasten en deurstijlen met een speciale behandeling om stof, vet en zandresten vakkundig te verwijderen. We reinigen de velgen en banden waardoor metaalverontreiniging en stofresten worden verwijderd.

De wagen spoelen we volledig waarna we een reinigingsschuim aanbrengen. Hierna wassen en drogen we de auto handmatig.

DSC01346 Large
DSC01421 Large

... en daarna het interieur

Na deze stevige poetsbeurt nemen we het interieur onder handen. Als eerste reinigen we alle hoeken en kieren met een rotatie persluchtpistool. Daarna wordt het volledige interieur, van dakbekleding tot voetmatten, gereinigd met een extractie dieptereiniger zodat al het vuil en stofdeeltjes tot in de diepste poriën verdwijnen.

Als laatste reinigen we handmatig alle kunststofdelen. Deze worden ook behandeld met een voedings-en beschermingslaag.

Polijsten

Bij elke auto inspecteren we de lak met een detailer inspectielamp en lakdiktemeter op krassen, swirls en andere beschadigingen. Indien nodig geven we de auto een intensieve polijstbehandeling of een wax-en beschermingsbehandeling.

We ontsmetten het lakwerk met een ‘Iron Remover’. Dit proces zorgt ervoor dat de kleine ijzerdeeltjes in de lak op een veilige manier worden verwijderd. Hierna wordt de wagen voorbereid door deze te kleien. Door het kleien van de auto, verdwijnt al het vuil dat met een standaard poetsbeurt niet verwijderd wordt. Hierna polijsten we de lak twee tot drie keer.

We sluiten af met een waxbehandeling. Na deze professionele behandeling zal het koetswerk van de wagen zijn sprankelende glans terugkrijgen.

DSC01495 Large
DSC01534 Large p 1080

Technische controle & onderhoud

Zijn er nog technische mankementen? Dan komen we dit te weten door het uitlezen van de boordcomputer van de wagen. Daarnaast zorgen we voor een kleine of grote onderhoudservice. Je auto is dan ook 100% technisch in orde bij aankoop.

"Ethisch zaken doen en tevreden klanten zijn onze prioriteit"