Reviews

Klantentevredenheid is ons grootste streven. Een verkoop is voor ons pas geslaagd als je niet alleen in een goede auto, maar ook met een goed gevoel achter je nieuwe stuur kruipt. We zijn dan ook oprecht blij en dankbaar dat we mooie reviews krijgen. Bedankt!

ACB Auto

4.7
32 reviews
Reviews
Kizzy De Jonghe
2 maanden geleden
Ik ben heel tevreden met de aankoop van mijn nieuwe wagen bij ACB auto. Ronny is een rustige en vriendelijke verkoper met wie je in dialoog kan gaan en onderhandelen. Hij geeft voorrang aan service en is steeds bereikbaar. Alle auto's zijn prima in orde en verzorgd. Dat zie je meteen bij aankomst. Het is de eerste keer dat ik een tweedehandsauto aankoop en ik heb nog 1 jaar garantie. Voordien kocht ik altijd nieuwe wagens maar ik blijf in de toekomst zeker kijken naar de website van ACB auto in Arendonk!
Reviews
Marvin De Winter
6 maanden geleden
Onlangs een BMW 118i gekocht bij ACB auto. Zeer tevreden van de klantvriendelijkheid en top service. Zeker niet de laatste keer dat ik daar een wagen ga kopen. 👍🏼
Reviews
Peggy Spiessens
6 maanden geleden
Heel aangenaam verrast door de extra service die we gekregen hebben bij aankoop wagen. Er bestaan nog correcte mensen en daar mag je hier geen moment aan twijfelen. Heel fijne verkoper en daar kan kunnen er nog veel van leren want kom je jammer genoeg niet veel meer tegen in dit wereldje.
Reviews
Jochen Broeckx
11 maanden geleden
Ik heb vorige week een BMW 4 Grand Coupé gekocht bij Ronny en Acb auto. Sinds gisteren heb ik hem in mijn bezit en ik ben zeer tevreden. Ook de omgang met Ronny voelt vertrouwd aan, correct, komt de afspraken stipt na en meteen had ik een goed gevoel. Als je op zoek bent naar een goede tweedehands wagen , breng zeker een bezoekje aan Ronny. Kwaliteitswagens aan een correcte prijs. En je koopt bij iemand waar je je geen nummer voelt. Slechts 1 woord; TOP!
Reviews
frans swinnen
1 jaar geleden
Beste Ronny, Onlangs bij jou een mercedes GLC gekocht, tegen een realistische prijs ! Ik moet zeggen de service en de manier waarop jij omgaat met klanten is toch wel een bedankje waard. Na een weekje rijden met deze wagen een lekke band gehad en jij hebt dit toch maar fijn opgelost, door twee nieuwe voorbanden te plaatsen en dit nog wel gratis. Deze service zal je niet snel tegen komen ! Nogmaals bedankt voor de fijne afhandeling bij de aankoop van onze wagen en in de toekomst, bij een eventuele aankoop van een andere wagen zullen we zeker jou contacteren ! Bedankt en de groetjes, Frans en Linda uit Mol Rauw !